Zagrożenie szkodnikami może być usuwane interwencyjnie, w momencie jego pojawienia się lub też można podpisać umowę na usługi DDD zapewniającą stałą ochronę.
Dla wielu właścicieli firm podpisanie umowy DDD stało się koniecznością ze względu na zapewnienie zabezpieczenia firmy przed szkodnikami zgodnie z wymogami systemów jakości HACCP, GHP, GMP czy też ISO. Wprowadzenie programu zwalczania i monitoringu szkodników w ramach umowy DDD zapewnia spełnienie wymogów związanych z uciążliwymi gryzoniami i insektami. Wprowadzamy procedury, które zapewniają kompletną dokumentację.
Podpisując umowę na usługi DDD korzystasz ze stałej ochrony swojej firmy zgodnie z zasadami systemów jakości HACCP, GMP, GHP, ISO oraz jednostek kontrolujących: Sanepidu i Inspekcji Weterynaryjnej. Wszelka aktywność insektów i gryzoni zostanie odkryta, dzięki regularnym comiesięcznym monitoringom szkodników. Aktywne infestacje zostaną usunięte oraz zostaną podjęte działania prewencyjne zapobiegające kolejnym.
Umowa na usługi dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji to prawne porozumienie pomiędzy klientem a świadczącym usługę. Umowa ta zawiera obowiązki firmy DDD, takie jak: identyfikację szkodników, długość trwania umowy, częstotliwość wizyt kontrolnych, koszty oraz świadczone usługi w jej zakresie.
603 680 284 lub 67 214 17 14 Jerzy Spychała
Jesteśmy członkiem Polskiego Stowarzyszenia Pracowników Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji, które niesutannie prowadzi działalność szkoleniową w zakresie DDD. Szkolenia, które ukończyliśmy zapewniają nam merytoryczną podstawę, do świadczenia usług najwyższej jakości.
Specjalistyczny Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji Jerzy Spychała świadczy usługi DDD od 1988r. Zdobyte doświadczenie zawodowe pozwala nam stawić czoła nawet najcięższym zadaniom w zwalczaniu szkodników i w zabezpieczaniu obiektów.
Według Integrated Pest Management (IPM) należy stosować zintegrowany system zabezpieczenia obieków przed szkodnikami. System ten zakłada, że nie należy skupiać się tylko na zwalczaniu szkodników, ale przywiązuje też ogromną rolę do profilaktyki.
Skrót HACCP rozwija się do Hazard Analysis and Critical Control Point System. Zgodnie z tym systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności, każda firma powinna systematycznie analizować, oceniać i zapobiegać zagrożeniom fizycznym, chemicznym i biologicznym w wytwarzanej żywności.
umowa DDD, firma DDD, odszczurzanie w Białośliwiu, usługi DDD, dezynsekcja, dezynfekcja, monitoring szkodników, lampy owadobójcze, chwytacze gryzoni, detektory owadów, program ochrony(zabezpieczenia) przed szkodnikami