Nasze specjalistyczne szkolenia, certyfikaty, referencje z zakresu dezynfekcji, dezynsekcji, deratyzacji, a także ochrony zakładów przed szkodnikami zgodnie z HACCP - pest control

DDD w systemach jakości zapewniających bezpieczną żywność.
Dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja w systemach jakości zapewniających bezpieczną żywność.
Biologia owadów o znaczeniu sanitarnym i gospodarczym.
Biologia owadów.
Dezynsekcja drugi stopień.
Dezynsekcja 2-gi stopień.
Ochrona obiektu zakładów przemysłu spożywczego przed szkodnikami zgodna z wymaganiami systemu HACCP.
Ochrona obiektów zakładów przemysłu spożywczego, na przykładzie zakładów mięsnych przed szkodnikami zgodna z wymaganiami systemu HACCP. Monitoring, urządzenia do monitorowania, dokumentacja.
Dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja a HACCP.
System HACCP-analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli oraz wymagania Unii Europejskiej dotyczące technologii, techniki i higieny produkcji mięsa i wyrobów.
Kurs podstawowy z zakresu dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji.
Szkolenie podstawowe z zakresu dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji.
Zwalczanie szkodników żywności w magazynach i obiektach przetwórstwa rolno-spożywczego chemicznymi śrdokami ochrony roślin.
Śrdoki ochrony roślin-pierwsza i druga klasa toksyczności.
Rola Zakładów DDD w zagrożeniach epizootycznych-pryszczyca.
Zagrożenia epizootyczne-pryszczyca.
Podstawowe-DDD.
Podstawowe dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja.
Zamgławianie.
Pogromca szczurów w akcji-artykuł.
Referencje szpital.
Referencje wojsko.
Referencje ze Szkoły Policji
Opinia-WAM.
Opinia-Podravka.
Referencje ze SPOŁEM.
Referencje ZGL Piła.
Referencje z CSCS Piła.
Specjalistyczny Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji Jerzy Spychała. Śniadeckich 5c/4. 64-920 Piła. E-mail: jerzy.spychala@wp.pl. Tel. 603680284 lub 672141714. Piła, Złotów, Chodzież, Wałcz, Trzcianka, Czarnków, Wągrowiec, Jastrowie, Okonek, Debrzno, Więcbork, Wysoka, Wyrzysk, Ujście, Tuczno, Rogoźno, Oborniki Wielkopolskie. Spożywczy, mięsny, gastronomiczny.